It Cloudspot

Cyber Security

IT-CloudSpot is een expert op het gebied van cybersecurity. Om het voor onze klanten overzichtelijk te houden, bieden we vier verschillende security-diensten aan. We begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is, en dit geldt ook voor de ICT-infrastructuur, die niet gestandaardiseerd is. Daarom bieden wij onze diensten ook op maat aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.

IT-CloudSpot is een expert op het gebied van cybersecurity. Om het voor onze klanten overzichtelijk te houden, bieden we vier verschillende security-diensten aan. We begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is, en dit geldt ook voor de ICT-infrastructuur, die niet gestandaardiseerd is. Daarom bieden wij onze diensten ook op maat aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.

Cyber Security

WAAR WIJ GOED IN ZIJN

DDOS-beveiliging
hornetsecurity
Hornetsecurity
bitdefender logo
Bitdefender
365 Total backup

DDoS-beveiliging

Toonaangevende beperking van DDoS-aanvallen Geniet van topklasse bescherming tegen DDoS-aanvallen voor websites, applicaties en netwerken. In 2021 erkend als leider in de Forrester Wave™ voor oplossingen tegen DDoS-aanvallen. Cloudflare heeft, volgens een rapport van Gartner uit 2020 over de vergelijking van oplossingen voor DDoS Cloud Scrubbing Centers, de hoogste beoordelingen ontvangen, meer dan zes andere leveranciers op basis van 23 verschillende criteria.

Website DDoS-bescherming

Website DDoS-bescherming is standdaard in alle hosting pakketten 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Inbegrepen bij alle Application Service-abonnementen, plus gratis CDN en gratis SSL
  • Ongelimiteerde en onbeperkte bescherming tegen DDoS-aanvallen
  • DDoS-beveiliging voor websites (HTTP/HTTPS)
 
  • Optionele upgrades: firewall (WAF), siteversnelling, geavanceerde botbeperking en meer

Spectrum: toepassing DDoS-bescherming

Bescherm uw TCP/UDP-toepassingen tegen DDoS-aanvallen met onze pay-as-you-go-service.
 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Proxy al het TCP/UDP-verkeer via Cloudflare Spectrum
  • Eenvoudige installatie vanaf het Cloudflare-dashboard of API
  • Geïntegreerde prestatievoordelen
  • Load balance L4-verkeer over meerdere servers

netwerk-DDoS-bescherming

  • Bescherm uw netwerk, datacenters en infrastructuur tegen DDoS-aanvallen
 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Beperk de meeste aanvallen binnen 3 seconden
  • Integreren via BGP-routing en GRE-inkapseling
  • Systeemeigen integratie met L7-services (CDN, WAF, botbeheer, enz.)
  • Ondersteuning voor alle IP-services (TCP, UDP, IPSec, VoIP, aangepaste protocollen)

365 Total Protection Suite – Cloud Security voor Microsoft 365

365 Total Protection Business van Hornetsecurity biedt all-round bescherming voor Microsofts cloudservices – speciaal ontwikkeld voor een naadloze integratie met Microsoft 365.

Spam and Malware Protection

Beveilig uw email communicatie en bescherm uzelf tegen ongewenste berichten – met het meest intuïtief te bedienen en efficiënte filter op de markt.

Advanced Threat Protection

Bescherm uw bedrijf tegen gerichte en geïndividualiseerde aanvallen zoals CEO-fraude, ransomware, phishing en blended attacks.

Email Encryption

De kosteneffectieve, volledig geautomatiseerde e-mailcoderingsdienst beschermt inkomende en uitgaande e-mails tegen spionage en vervalsing.

Email Archiving

Moeiteloos archiveren van email: Archiveer al uw inkomende en uitgaande emails in veilige datacenters op een manier die data integriteit en naleving van toepasselijke wetten garandeert.

Signature and Disclaimer

Hornetsecurity biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig uniforme en wettelijk conforme e-mailhandtekeningen en disclaimers voor het hele bedrijf op te zetten.

Continuity Service

Een stand-by systeem voor noodgevallen. Onze service is binnen enkele seconden geactiveerd en zorgt ervoor dat uw email communicatie in geval van een storig blijft werken.

bitdefender GravityZone
Fraudepreventie

Breidt de bescherming uit naar andere soorten oplichting dan phishing (bijvoorbeeld nepbedrijven die zich voordoen als legitieme bedrijven en winst maken door mensen te misleiden om zaken met hen te doen).

Bescherming tegen ransomware

Bitdefender biedt uitgebreide bescherming tegen ransomware via meerdere verdedigingslagen. Het analyseert en onderschept kwaadaardige software grondig, zowel tijdens de toegangs- als de uitvoeringsfase. Ransomware-beperking biedt bescherming tegen alle gangbare ransomware-aanvalsvectoren.

Ransomware-beperking

Met de Ransomware Mitigation-module kunnen beheerders hun gegevens beschermen tegen ransomware-aanvallen door hun eindpunten te monitoren en processen te blokkeren die proberen de gegevens te wijzigen. Zodra een dergelijke aanval is geblokkeerd, wordt deze aan GravityZone gerapporteerd, samen met informatie over de gebruikerssessie op het eindpunt en de bestanden die zijn getroffen. De beheerder kan ervoor kiezen om zijn bestanden handmatig te herstellen, via de console-interface, of automatisch wanneer de aanval wordt gedetecteerd en geblokkeerd.

Zakelijke flexibiliteit en schaalbaarheid
Modulaire beveiliging die kan worden uitgebreid met add-ons om beter aan de zakelijke behoeften te voldoen.

365 Total Backup

Voorkom Microsoft 365-gegevensverlies met krachtige, gebruiksvriendelijke functionaliteit

Met 365 Total Backup kunt u profiteren van een uitgebreide back-up- en hersteloplossing voor Microsoft 365-mailboxen, Teams Chats, OneDrive voor Bedrijven-accounts, SharePoint-documentbibliotheken en eindpunten. Dankzij de eenvoudige configuratie en het beheer van meerdere tenants kunt u eenvoudig een back-up maken, beheren en herstellen van al uw Microsoft 365-gegevens van uw bedrijf – automatisch en probleemloos.

  • Multi-tenancy: beheer en bewaak alle Microsoft 365-organisaties en Windows-eindpuntback-ups via een centrale online beheerconsole met meerdere tenants.

  • Geautomatiseerde Microsoft 365-back-ups: M365-back-ups vinden automatisch meerdere keren per dag plaats. Voor eindpunten kunnen back-ups zo worden ingesteld dat deze elke 1 tot 24 uur plaatsvinden.

  • Back-up van lokale en roaming-eindpunten: maak een back-up van elk eindpunt, zowel op kantoor als waar dan ook ter wereld, zonder dat u een VPN nodig heeft.

  • Eindpuntback-up en -beleid: beleidsgestuurde back-up op bestandsniveau voor Windows-desktops en -laptops. Configureer instellingen voor grote groepen Windows-eindpunten door beleid in te stellen om back-upmappen, cloudopslag, frequentie en retentie te definiëren.

  • Maak overal en altijd een back-up van gegevens: maak op elk gewenst moment een back-up van specifieke gebruikers, groepen, SharePoint-documentbibliotheken en eindpunten.

Waarom kiezen voor IT-CloudSpot?

Bij IT-Cloudspot streven we ernaar om u de beste oplossingen en diensten te bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften. Ons team van gecertificeerde professionals is toegewijd aan het waarborgen van de betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheid van uw IT-infrastructuur, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.