It Cloudspot

Kom werken bij het gezelligste bedrijf van Nederland

Stilstaan is achteruitgaan en dus zijn wij altijd bezig met onze ontwikkeling. Dat betekent dat wij onze medewerkers volop ruimte bieden om zichzelf te verbeteren, maar ook dat we altijd op zoek zijn naar nieuw talent. Graag laten wij op deze pagina aan u zien wat IT-CloudSpot als werkgever u te bieden heeft! We hopen dat u uwzelf herkent in één van onze vacatures.

Stilstaan is achteruitgaan en dus zijn wij altijd bezig met onze ontwikkeling. Dat betekent dat wij onze medewerkers volop ruimte bieden om zichzelf te verbeteren, maar ook dat we altijd op zoek zijn naar nieuw talent. Graag laten wij op deze pagina aan u zien wat IT-CloudSpot als werkgever u te bieden heeft! We hopen dat u uwzelf herkent in één van onze vacatures.

Steven
Stijn

Medewerker Serviceteam ICT

32 – 40 uur

Zundert

Vanwege de snelle groei van uw bedrijf zijn we momenteel op zoek naar directe versterking. We zoeken een resultaatgericht persoon die denkt in mogelijkheden, creatief is in het oplossen van complexe vraagstukken, en nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid toont in zijn of haar werkzaamheden.

Als ideale kandidaat verwachten we dat u proactief bent en kansen ziet in plaats van problemen. U zult in een informele kantooromgeving werken, maar het is belangrijk te benadrukken dat de werkdruk soms hoog kan zijn. We zoeken iemand die goed kan omgaan met een beetje stress en drukte, en altijd scherp en alert blijft wanneer dat nodig is.

U zult deel uitmaken van een hecht team van professionals met een gedeelde passie voor nieuwe technologieën. Bij ons is er volop ruimte om uzelf te ontwikkelen en te groeien in uw functie. Als u enthousiast bent over onze missie en uzelf herkent in het profiel, nodigen we u van harte uit om te solliciteren. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en verwelkomen u graag als waardevolle aanwinst in ons groeiende team!

Interesse?

DIT ZIJN DE DETAILS VAN DE VACATURE

Functieomschrijving

Als serviceteam medewerker heeft u een verantwoordelijke rol waarbij u verantwoordelijk bent voor het aannemen van telefoongesprekken en het nauwkeurig registreren van binnenkomende meldingen. Na de registratie beoordeelt u of u de melding zelf kunt oplossen of dat deze moet worden doorgezet naar een collega met meer expertise. Zelfs in dat laatste geval blijft u de eindverantwoordelijke voor de afhandeling van de melding.

U houdt dagelijks de voortgang van openstaande meldingen bij en informeert naar de actuele status. Bovendien analyseert u de meldingen en eventuele problemen zorgvuldig en rapporteert u hierover. Daarnaast zorgt u voor de controle van de back-up en houdt u de monitoring up-to-date, waarbij u proactief reageert op eventuele bijzonderheden.

Dit vragen we van u

  • Afgeronde MBO opleiding 4 ICT, BBL of stage
  • Beschikbaar voor 32-40 uur
  • Ambitie om door te groeien naar consultant
  • Communicatief & sociaal vaardig
  • Relevante werkervaring is een pré
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels
  • Stressbestendig, klantgericht, nauwkeurig
  • In bezit van rijbewijs B

SENIOR CONSULTANT ICT

40 uur

Zundert

Vanwege de aanzienlijke groei van uw bedrijf zijn we dringend op zoek naar een senior consultant die uw team kan versterken.

Als senior consultant zult u zowel zelfstandig als in teamverband werken. U krijgt meerdere klanten toegewezen waarvoor u verantwoordelijk bent, en u speelt een actieve rol bij het bevorderen van innovatie binnen uw bedrijf. Daarnaast vervult u een coachende rol voor jongere collega’s, waaronder IT-consultants en afstudeerders.

Interesse?

DIT ZIJN DE DETAILS VAN DE VACATURE

Functieomschrijving

Als senior consultant gaat u met stakeholders van klanten van IT-CloudSpot in gesprek over ICT-vraagstukken. Daar waar nodig schrijft u ook mee aan de business case voor de klant. Met uw advies kan de klant een onderbouwde beslissing nemen ten aanzien van innovatie of investeringen in de ICT-oplossingen. U begeleidt de organisatie bij het identificeren van risico’s en kansen op het gebied van de ICT-infrastructuur. U onderhoudt extern contact met de aanspreekpunten en gebruikers bij klanten, gericht op het oplossen van problemen en verstoringen. U beheert en bewaakt de kwaliteit van de algehele (IT)-service. Daarnaast heeft u extern contact met leveranciers inzake oplossingen, productmogelijkheden en support.

Aan de technische kant heeft u veel verstand van (en ervaring met) de Microsoft 365 suite. Implementaties en changes in projectvorm zijn gesneden koek voor u. Het is een pre als u certificeringen heeft op het Microsoft 365 platform.

Dit vragen we van u

  • U heeft HBO werk- en denkniveau.
  • U heeft de meest recente Microsoft certificeringen behaald.
  • U heeft 3+ jaar ervaring in een functie als IT-consultant of vergelijkbaar.
  • U heeft ervaring in Microsoft 365 projecten en migraties.
  • U beheerst idealiter methodes voor projectmanagement.
  • U vindt het leuk om met klanten om te gaan en bent communicatief vaardig.
  • U heeft een goede beheersing van Nederlands en Engels.
  • U bent stressbestendig, klantgericht en nauwkeurig.
  • U bent in het bezit van rijbewijs B.